E-P Works Oy | Tievalaistukset ja porttaalityöt valtakunnallisesti

Asennukset valtakunnallisesti

TIEVALAISTUKSET JA PORTTAALITYÖT

E-P Works Oy on tieopasteisiin ja -valaistuksiin erikoistunut asiantuntija, joka asentaa  tievalaistukset, porttaalit sekä opasteet asiantuntevasti ja ammattitaitoisesti. Luotamme toiminnassamme kotimaiseen ammattitaitoon ja huolelliseen työjälkeen. Meillä on vuosien kokemus alalta ja tärkeintä meille on toimivat ja kestävät ratkaisut.

Teemme tievalaistusten rakennustyöt ja tievalaistusten saneeraustöitä. Pystytämme tie- ja katuvalaisinpylväät sekä toteutamme tieopasteiden asennustyöt aina aikataulussa, kustannustehokkaasti sekä huolellisesti. Teemme myös kaikki porttaalityöt, liikennevalojen asennukset, valvontakamerapisteiden rakennustyöt, maakaapelointityöt, siltojen kaapeloinnit, asfalttitöihin liittyvät urasahaukset sekä maanrakennustyöt.

Asiantuntevaa osaamista tievalaistuksiin

Monipuolinen kalustomme, vahva kokemuksemme ja vankka ammattitaitomme takaavat projektin kuin projektin sujuvuuden. Toteutamme kaikki tievalaistusasennukset ympäri Suomen. Luota kokeneeseen ammattilaiseen ja ota yhteyttä!

kaapelointia
portaalinasennus

Porttaalitöiden ammattilainen

Asennamme liikenneopasteporttaalit luotettavasti ja sujuvasti. Kokemuksemme ja ammattitaitomme avulla työt saadaan tehtyä niin, että liikenteelle muodostuu mahdollisimman vähän häiriötä.

Maanrakennustöitä luotettavasti

Monipuoliseen ja osaavaan palveluvalikoimaamme kuuluu myös kaikki maanrakennustyöt vahvalla ammattitaidolla. Kalustomme taipuu ojienkaivuisiin, asfalttitöihin, maansiirtoihin, maanmuokkauksiin, soratöihin ja moneen muuhun. Kysy lisää maanrakennustöistä ja pyydä tarjousta. Palvelemme aina mielellämme ja vastaamme kyselyihin mahdollisimman nopeasti.

kaivuutyo

E-P Works Oy

Hemmingintie 259, 62200 Kauhava

Petri Kuusela 0400 873 340
petri.kuusela@epworks.fi

Jaakko Koski 0400 873 342
jaakko.koski@epworks.fi

 

Laskutus

Riikka Kuusela

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vastaamme mielellämme kyselyihin koskien palveluitamme ja miten voimme auttaa juuri sinua! Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö.